Lotte Garbers

Sidst opdateret: 11. juni 2023
Lotte Garbers

Beskrivelse:

Hvad er jeg for en? Jeg er oprindelig uddannet som cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København. Efter jobs i NKT som projektleder og som administrationschef i Microsoft besluttede jeg i 1999 at blive forfatter. I 1999 debuterede jeg med For egen vinding - det første skønlitterære, jeg nogensinde havde skrevet. Seneste udgivelse er en roman under titlen "MEDGIFT" på forlaget People's 2022. Legatophold: maj 2007 Biskops Arnö, Sverige, oktober 2005 San Cataldo, Italien. Legater: 2008 arbejdslegat fra Statens Kunstfond, 2005 Kunststyrelsens PR pulje Blå Bog: siden 2012.
Arbejder siden 2015 som fast konsulent for forlaget Gyldendal. Laver forfatterpleje og politisk strategi. Var formand for forfatterforeningen 2009-2012.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Vesterfælledvej 66B, 5. th., 1799 København V. Land: Danmark Mobil: 29272213 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Nyt Nordisk Forlag Udgivelsesår: 2012

Skrivetrang

En skrivebog til unge skrevet sammen med forfatter Lise Bidstrup. Se mere på www.skrivetrang.dk

Skrivetrang - En værktøjskasse til dig med forfatterdrømme

Her er en bog, der er lige til at gå til for dig, der er ny i livet og i litteraturen. Bunkevis af øvelser og gode råd og hemmelige fif fra to ægte forfattere. I fire år var jeg leder af en ungdomsforfatterskole. Hvert år udkom elevernes noveller i rigtig bogform, og et af årene fik jeg hjælp af forfatter Lise Bidstrup. I denne bog finder du de fleste af vores guldkorn.

Læs mere her

Efterhånden har jeg fundet ud af, at den ikke alene giver et kærligt spark til de unge mennesker, den er skrevet til, men også mange andre, der blot skal have en hånd. Det er en bog, der giver meget tilbage.

skrivetrang