Rasmus Julius

Sidst opdateret: 22. august 2022
Rasmus Julius

Beskrivelse:

Efterhånden en garvet tegneserie tegner, med 20 år i tegneseriebranchen - men der er meget andet gemt i ham tegneren. Elsker den gode streg og ikke mindst også budskabet i selve tegningen eller den grafiske opsætning. Det skal give mening og kunne afkodes på få sekunder. Det er der jeg vil hen, når jeg arbejder med mine ting.

Hvis vi kigger på min faglige baggrund, så er jeg udlært Reklametegner engang i 1990 - længe før Indesign, Photoshop og alt det der nymodens noget, men som jeg nu til dags bestemt slet ikke kan undvære. Jeg har derefter indsamlet en masse erfaring og viden som AD'er og grafiker på diverse trykkerier og reklamebureauer. Noget jeg drager godt nytte af som Freelancer.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Nørreled 29, 6000 Kolding Land: Danmark Tlf: 40627807 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 31207444

Online Referencer:

Flere referencer:

Instagram: @rajkolding

Besøg mig på:

Udgivelser