Lise Jacobsen Qvistgaard

Sidst opdateret: 4. november 2019
Lise Jacobsen Qvistgaard

Beskrivelse:

Fantasyforfatter til børn. Mit mål er at skrive spændende børnebøger, der samtidig er lette at læse, så de dygtigste af de nye læsere kan være med, samtidig med at historierne er spændende nok til at svage læsere på mellemtrinnet også har lyst til at læse dem.

Ud over at skrive tilbyder jeg oplæg/ oplæsning evt også med levende musik i samarbejde med musikeren Mads Engell.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Askevænget 17, 3. sal, 2830 Virum Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen

Besøg mig på:

Forlag: Forlaget Elysion Udgivelsesår: 2015

Træet i Søen 1-4

Da bogen starter er tyven Johs på flugt. Han er træt og sulten og næsten flad. En sen aften ser han en mytisk bjørn, som legenden siger tilhører Fruen fra Skoven. Johs følger nysgerrig efter bjørnen, og det viser sig, at Fruen er i nød og har brug for Johs hjælp. Hendes magiske træ i søen, hvorfra hun får sin kraft, er ved at gå ud, og hvis det sker, vil hun også dø. Johs påtager sig opgaven og må ud på en lang og farefuld rejse for at redde skovens beskytter.

“Og dér på toppen af stenen ventede den Hvide Bjørn. Smuk og mægtig stod den og holdt øje med mig. Da jeg trådte på det bløde mos, kunne jeg mærke det sitre i min krop. Sært nok, var jeg ikke bange. Det store dyr kunne med lethed dræbe mig, men jeg vidste, jeg ikke var i fare. Den Hvide Bjørn havde ønsket, at jeg skulle finde den. Nu var jeg fremme, og jeg var sikker på, den ikke ville gøre mig ondt. Med faste skridt gik jeg over mod stenen. Få meter fra den gjorde jeg holdt. Jeg bøjede mit hoved for at vise den respekt. ”Her er jeg så,” sagde jeg stille. ”Jeg ved ikke, hvad du gerne vil have mig til, men jeg vil gerne hjælpe.” Måske havde jeg ventet, den ville tale til mig. Men det gjorde den i ikke. I stedet sprang den ned på jorden og gik helt hen til mig…” 

uddrag fra bogen