Sinéad Quirke Køngerskov

Sidst opdateret: 2. september 2022
Sinéad Quirke Køngerskov

Beskrivelse:

Jeg elsker at oversætte, især bøger. Jeg er en af de mennesker, der kender den tomme følelse af at have afsluttet en bog og vil have mere, og jeg har generelt et par bøger ‘on the go’ – noget nyt, en favorit, noget let, noget historisk eller noget fantasy og noget professionelt … og så har jeg en liste over bøger, som hun gerne vil læse, der vokser dagligt …

Før jeg blev engelskspecialist, var jeg akademiker og arkæolog. Jeg er uddannet gymnasielærer og har en kandidatgrad i arkæologi (kunst og arkitektur) og en ph.d. i arkæologi og har udgivet som arkæolog og undervist i både engelsk og arkæologi. Jeg er medlem af ITI, ITIA og den britiske Society of Authors’ Translation Association og er også SmokeLong Quarterlys gæsteredaktør for dansk flash fiction og sekretær for the Association of Danish to English Literary Translators.

Når jeg oversætter, er det vigtigt for mig, at jeg brænder lige så meget for bogen som forfatteren. Derfor skal jeg være både opmærksom, rolig, engageret, kommunikativ, glad, kreativ, erfaren, oplyst, fantasifuld, lidenskabelig, eftertænksom, professionel, pålidelig, stimulerende, troværdig, sandfærdig og levende. Det er ikke en liste med tilfældige ord; det er heller ikke bare noget, hun siger – det er en liste over nogle af de ting, som jeg har brug for at være, mens jeg oversætter en bog eller tekst.

Kontakt Oplysninger:

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Forlag: DreamLitt Udgivelsesår: 2018

The Reaper of Souls

By Katja Berger

“You’re not just a reaper, are you?”
My new partner slowly shook his head. “But then who am I?”
“You are the Reaper,” I answered. “You are Death himself.”

When Raven dies, she awakes to find herself in a meeting with Death himself. The Master of the Afterlife offers her work as an eternal reaper of souls, but what seems like a harmless job turns out to be caught in a web of ancient forces that are threatening to kill Raven and everyone around her. To prevent Judgment Day, Raven has to ally herself with both Heaven and Hell so as to defeat the enemy. But when war is threatening and darkness is consuming the world, who is friend and who is foe? Can Raven trust the light or does salvation lie through the darkness?

The Reaper of Souls is the first volume in the Deathly Tales trilogy.

“SUPER strong and enticing start! I was hooked from the first sentence!”
– Malene, www.wondrousbibliophile.blogspot.dk