Sinéad Quirke Køngerskov

Sidst opdateret: 2. september 2022
Sinéad Quirke Køngerskov

Beskrivelse:

Jeg elsker at oversætte, især bøger. Jeg er en af de mennesker, der kender den tomme følelse af at have afsluttet en bog og vil have mere, og jeg har generelt et par bøger ‘on the go’ – noget nyt, en favorit, noget let, noget historisk eller noget fantasy og noget professionelt … og så har jeg en liste over bøger, som hun gerne vil læse, der vokser dagligt …

Før jeg blev engelskspecialist, var jeg akademiker og arkæolog. Jeg er uddannet gymnasielærer og har en kandidatgrad i arkæologi (kunst og arkitektur) og en ph.d. i arkæologi og har udgivet som arkæolog og undervist i både engelsk og arkæologi. Jeg er medlem af ITI, ITIA og den britiske Society of Authors’ Translation Association og er også SmokeLong Quarterlys gæsteredaktør for dansk flash fiction og sekretær for the Association of Danish to English Literary Translators.

Når jeg oversætter, er det vigtigt for mig, at jeg brænder lige så meget for bogen som forfatteren. Derfor skal jeg være både opmærksom, rolig, engageret, kommunikativ, glad, kreativ, erfaren, oplyst, fantasifuld, lidenskabelig, eftertænksom, professionel, pålidelig, stimulerende, troværdig, sandfærdig og levende. Det er ikke en liste med tilfældige ord; det er heller ikke bare noget, hun siger – det er en liste over nogle af de ting, som jeg har brug for at være, mens jeg oversætter en bog eller tekst.

Kontakt Oplysninger:

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Forlag: Gyldendal Udgivelsesår: 2019

The Truth about Sugar

By Anette Sams

Discover your body’s health potential.

Discover your body’s health potential. The Truth about Sugar teaches you everything you need to know about the effects of sugar on your biology. Your health doesn’t depend on how much sugar you eat. It depends on how much sugar is circulating in your bloodstream. Blood sugar spikes can maintain a negative health spiral, where even small fluctuations in blood sugar levels can sustain weight problems, chronic diseases and fatigue. The good news is it’s easy to get your blood sugar back on track.

And The Truth about Sugar shows you how:

Get a 6-step personal sugar strategy.
Get 6 steps to a life-changing period of stable blood sugar.
Debunk myths about sugar and carbohydrates.
Discover basic knowledge and a new mindset of sugar, carbohydrates and calories.
Learn why some people can tolerate unlimited amounts of sugar while others put on weight – despite exercising and living a sugar-free life.
Get the tools for your best protection against chronic inflammation and lifestyle diseases.

With recipes, guides, exercises and reflections, glossary and reference section.