Andreas Boeskov

Sidst opdateret: 17. januar 2024
Andreas Boeskov
Andreas Boeskov, foto Simone Lilmoes, Gyldendal Medie

Beskrivelse:

Forfatter debuteret i 2022 på Gyldendal med første bind i børne/unge-serien De glemte vogtere, som er blevet fulgt op med bind 2 i 2023. I Foråret 2024 udkommer 'Skyggedetektiverne' på Politikens Forlag og 'De glemte vogtere 3' på Gyldendal.

Vinder af Orlaprisen 2023 og prisen for 'Årets Fantasydebut 2022'.

Har en faglig fortid i teaterbranchen inden for administration og kommunikation, men fokuserer nu på at fortælle mine egne historier.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Humlebækvej 14, 3480 Fredensborg Land: Danmark Tlf: 61273120 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Gyldendal Udgivelsesår: 2022

De glemte vogtere 1

Vinder af Orlaprisen 2023
Vinder af prisen for 'Årets fantasydebut 2022'

Asger kan godt lide at tegne, når nu hans forældre alligevel arbejder så meget. Det er, som om de voldsomme og ulækre monstre dukker op på papiret helt af sig selv. En dag begynder han til sin rædsel at støde på de forfærdelige væsner fra tegningerne omkring sit hus, og en mystisk flok børn dukker op ud af det blå for at redde ham. Men hvor kommer de fra? Og hvorfor er det så svært at huske dem bagefter?

'De glemte vogtere' handler om en gruppe børn, der bekæmper mystiske rovvæsner med tankens og fantasiens kraft. Ved hjælp af deres fantasi kan de rejse i hele verden, styre elementerne og bekæmpe det utal af monstre, der konstant dukker op rundtomkring og truer den intetanende menneskehed ...

'De glemte vogtere' er en ny fantasyserie for store børn, unge og for de voksne, der stadig har en smule fantasi intakt ...

Forsideillustration: Claus Rye Schierbeck
Grafiker: Alette Bertelsen

”Anderledes og helt særlig på sin egen måde”
"Forfatteren har skabt et gennemført univers, et persongalleri der spiller godt sammen og en historie der fanger fra første side.”
”Vær beredt på, at du ikke kan slippe den når, først du er gået i gang."
Bogblogger Line Dalbro på Instagram

”Glem Harry Potter, læs "De glemte vogtere" i stedet"
Bogblogger Julie Ottosen, Instagram