Mikkel Stolt

Sidst opdateret: 30. april 2023
Mikkel Stolt

Beskrivelse:

f. 1965, forfatter til flere fagbøger i 1990'erne, men jeg skriver nu både fiktion og forskelligt blandingsmisbrug, bl.a. det jeg kalder auto-faktion (ja, med 'a'). Skriver siden 2021 løbende essays og anmeldelser til POV International. Uddannet cand.phil. i filmvidenskab i 1992, og jeg har lavet tv, kort- og dokumentarfilm lige siden, mest i eget og kompagnons firma Fenris Film & Multimedia ApS.

Tilbyder også:

Foredrag om Tom Waits, hans musik og karriere. Vi lytter til ham, både originale indspilninger og mine fortolkninger ved klaveret. Se mere på min hjemmeside under "Foredrag/kalender".

Kontaktoplysninger:

Adresse: Skovvejen 33B, Sønderby, 4050 Skibby Land: Danmark Tlf: 28193348 E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Byens Forlag Udgivelsesår: 2019

Åndssvage Ozelot

Roman, 324 s.
En dag flytter en kat ind hos et midaldrende og barnløst ægtepar: den arbejdsløse gymnasielærer Claus og karrierefarmaceuten Mette. Hun er glad. Han er skeptisk. Men uden de selv er klar over det, skaber kattens tilstedeværelse store ændringer i Claus' og Mettes liv og tvinger dem til at genoverveje meningen med tilværelsen.

Åndssvage Ozelot er en humoristisk fortælling om det voksne kærlighedsliv og en historie for dem, der er ovre den første og anden ungdom.