Mikkel Stolt

Sidst opdateret: 29. maj 2024
Mikkel Stolt

Beskrivelse:

f. 1965, forfatter til flere fagbøger i 1990'erne, men jeg skriver nu både fiktion og forskelligt blandingsmisbrug, bl.a. det jeg kalder auto-faktion (ja, med 'a'). Skriver siden 2021 løbende essays og anmeldelser til POV International. Uddannet cand.phil. i filmvidenskab i 1992, og jeg har lavet tv, kort- og dokumentarfilm lige siden, mest i eget og kompagnons firma Fenris Film & Multimedia ApS.

Tilbyder også:

Foredrag om Tom Waits, hans musik og karriere. Vi lytter til ham, både originale indspilninger og mine fortolkninger ved klaveret. Se mere på min hjemmeside under "Tom Waits-foredrag".

Kontaktoplysninger:

Adresse: Skovvejen 33B, Sønderby, 4050 Skibby Land: Danmark Tlf: 28193348 E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: politisk revy Udgivelsesår: 2019

Tom Waits og Mig

Musiker- (og selv-)biografi, 262 s.
TOM WAITS OG MIG er en introduktion og en hyldest til den amerikanske musiker og sangskriver i anledning af hans 70-års fødselsdag i 2019. Overset af mange, men på grund af sin markante musik og profil med et eget indforstået publikum. Sådan behøver det ikke at være, for Tom Waits er større end som så. Lyt til sangene, læs bogen og bliv inspireret.

Bogen er en gennemgang af de hidtil 22 udgivne plader fra mesterens hånd siden 1973, krydret med biografiske oplysninger og de særeste anekdoter, som forfatteren røber for os i sin personlige historie.

Med forord af Klaus Lynggaard