Liselotte Michelsen

Sidst opdateret: 10. marts 2019
Liselotte Michelsen

Beskrivelse:

Liselotte Michelsen er kommunikationsmedarbejder på Det Danske Filminstitut. Hun har tidligere arbejdet som freelancejournalist og redaktør, skrivekonsulent, underviser, oplægsholder og fagbogsforfatter. Hun udgav sin skønlitterære debut "Isfald" (Byens Forlag) i 2016.

Liselotte Michelsen er cand.phil. i Medievidenskab; hun var filmanmelder på Politiken 1995-2001 og på Dagbladet Information fra 2004-2014. Liselotte har undervist på skrivekurser på kursuscenteret Artlab og på efteruddannelseskurser i mediepædagogik. Herudover har hun skrevet og redigeret undervisningsmaterialer for Det Danske Filminstitut. Hun har været skrivekonsulent på en række fagbøger, bl.a. Karen Nordbergs 'Slip sukkervanen' (Forlaget Pressto, 2010) og Charlotte Clemmensens 'Baby på vej' (Politiken, 2008) Liselotte er PR-konsulent for kursuscenteret Danske Sprogseminarer, hvor hun bl.a. står for Facebooksiden Sprognetværket.

Liselotte har skrevet journalistiske artikler til bl.a. Politiken (journalist og filmanmelder 1995-2001), Information, Euroman, Samvirke, EKKO, Skolen, Levende Billeder, FILM, Magisterbladet, Sygeplejersken, Børn & Unge, Berlingske Tidende, Udvikling, Alt For Damerne, Gehør, Femina, Sermitsiaq, Vagabond, I Form, Augustus og Frederiksborg Amtsavis.

Kontaktoplysninger:

E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:

http://byensforlag.dk/produkt/isfald/

https://byensforlag.dk/vare/egne-veje-historier-fra-forfatternes-gader/

http://filmcentralen.dk/alle

http://www.facebook.com/sprognetvaerket

Besøg mig på:

Forlag: Byens Forlag Udgivelsesår: 2018

Egne veje

"Tuborgvej", novelle i antologi.