Morten Lander Andersen

Sidst opdateret: 12. januar 2023
Morten Lander Andersen
Foto: Hans Garde

Beskrivelse:

Morten Lander Andersen er Cand.mag. i historie og religion. Ejer af østerbrobyvandring.dk og Oplevhistorien.dk og har udgivet historiske guider til København. Er desuden redaktør for det lokalhistoriske blad: 2100 Ø, som han også flittigt skriver i og står for det grafiske arbejde.

Tilbyder også:

Byvandringer og foredrag

Kontaktoplysninger:

Adresse: Holsteinsgade 36, 5. th., 2100 København Ø Land: Danmark Tlf: 24822629 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Frydenlund Udgivelsesår: 2019

22 ture i København som du skal på

Guiden er skrevet af syv dedikerede byvandrere og historiske formidlere, der alle deler ud af anekdoter, insidertips og baggrundsviden.

De første 11 ture tager dig med rundt i Københavns forskellige bydele fra den gamle Middelalderby til det nye Ørestad. Oplev byens historie og udvikling lige fra den røde bindingsværksgård i Indre By til Nørrerbros hippe Jægersborggade med dens restauranter, cafeer og specialbutikker.

De næste 11 ture sætter fokus på særlige temaer eller historiske perioder. Kom f.eks. med rundt i Guldalderens København, Flådens by eller find nattens lys en sensommeraften.

Hver tur er angivet i kilometer og afsluttes med et kort over ruten, så det er let at finde rundt, uanset om du er kendt i København eller ej.