Hans Peter Bech

Sidst opdateret: 25. juni 2023
Hans Peter Bech

Beskrivelse:

Hans Peter Bech (cand. polit.) skriver fagbøger om international forretningsudvikling i IT industrien samt autofiktive romaner.

Tilbyder også:

Støtte til skrive, redigerings- og udgivelsesprocessen.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Leerbjerg Lod 11, 3400 Hillerød Land: Denmark Mobil: 23476762 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 27402917

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: TBK Publishing® Udgivelsesår: 2017

Fra Damgaard til Microsoft

Preben og Erik Damgaard er bare 21 og 23 år, da de starter virksomheden Damgaard Data. Otte år senere omsætter de for 100 millioner kroner og har 100 medarbejdere. Alles øjne er rettet mod de to brødre. Kan de med Damgaard Data gøre Danmark til en af verdens førende it-nationer? IBM køber sig ind og lover at hjælpe med den globale ekspansion. Men intet går som planlagt.

Bogen udgives 1. september 2017

Fra Damgaard til Microsoft afslører hele historien om en af Danmarks ubestridte erhvervssucceser – fra vugge til voksen. Den giver et kig ind bag scenen i en industri, der er komplet uforudsigelig, hvor strategier ikke nødvendigvis fører til succes. Men det er også en fortælling om mennesker, ambitioner og snarrådighed. Og om at gå benhårdt efter sin drøm og bygge en succesfuld virksomhed op fra bunden. De vilkår som Damgaard Data var oppe i mod, gælder i dag for alle virksomheder i alle brancher.

Nu er der et navn for det: disruption.

Firmaer, der ligner vindere i dag, udraderes i morgen i et samspil af egne fejl, den teknologiske udvikling og konkurrenternes nådesløse dolkestød. Damgaard Data kom helskindede igennem og endte med at blive købt for 11 milliarder. Hans Peter Bech’s bog forklarer hvordan.

Klik her for at bestille bogen