Daniel Boysen

Sidst opdateret: 16. august 2021
Daniel Boysen

Anmelderrost forfatter og lyriker. Til daglig ansat som Litteraturformidler hos Gladsaxe Hovedbibliotek.

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen, De skønlitterære, Lyrikere

Flere referencer:

Instagram: https://www.instagram.com/daniel.boysen/

Forlag: Forlaget Silkefyret Udgivelsesår: 2020

Står på tæer under vand

Står på tæer under vand​ er en fotogra​fisk digtsamling, hvor drømme og virkelighed flettes sammen i ord og billeder. I digtenes univers er havdyrene og havet trukket op på land. Denne forandring gør, at sproget og dagligdagen ændrer sig i denne højaktuelle (klima)digtsamling.

Digtsamlingen er blevet til i et samarbejde mellem fotograf Mariana Gil og forfatter Daniel Boysen. Deres samarbejde går langt tilbage, og de har bl.a. lavet filmværker og udstillinger i forbindelse med udgivelsen af Boysens velanmeldte roman ​På sit yderste ​ (Jensen & Dalgaard, 2019). Fotografierne bevæger sig på kanten af digtene og alting eksisterer på samme tid; derfor findes hverdagens frustrationer og glæder, samtidig med at verden og universet som et hele forandrer sig.

Lyt til den musiske lydbog her.