Vitha Weitemeyer

Sidst opdateret: 8. juli 2019
Vitha Weitemeyer

Beskrivelse:

Vitha Weitemeyer (f. 1955) har studeret astronomi, filosofi og psykologi, er autoriseret psykolog og har arbejdet professionelt med kærlighedsafhængighed siden 2003. Weitemeyer er optaget af at belyse de dynamikker, der gør sig gældende i tvangsmæssige relationer.

Kontakt Oplysninger:

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Kvindelige Forfattere, Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:

www.vithaweitemeyer.dk

Forlag: Frydenlund Udgivelsesår: 2015

Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse

Har du svært ved at give slip på en kæreste, selv om forholdet tærer på dit selvværd? Involverer du dig igen og igen med partnere, som afviser dig og nedgør dig? Ved du hvorfor?

Kvinder, der lever i kaotiske, lidelsesfyldte parforhold, tilsidesætter deres egne behov for at få partnerens anerkendelse, og bogen belyser, hvordan afhængighedsproblemerne kan spores tilbage til barndommen. Kvinderne er opslugt af en partner i deres flugt fra indre, følelsesmæssig smerte:

Hvad er besættelse af kærlighed?
Hvorfor bliver man besat af kærlighed?
Hvordan kan man frigøre sig fra besættelsen?
Denne bog beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold, og hvorfor det er så svært at give slip på en problemfyldt relation. Men den fortæller også, at det kan lade sig gøre … Og at det er en psykologisk vækstmulighed at vågne af sin drøm og gøre sig fri af den tvangsmæssige afhængighed, så du kan få et mere rummende og fredfyldt forhold til dig selv.

Bogens forfatter, Vitha Weitemeyer, er privatpraktiserende psykolog og har siden 2003 arbejdet professionelt med kærligheds- og forholdsafhængighed.