Madison Henriette Elaine Svensson

Sidst opdateret: 13. januar 2020
Madison Henriette Elaine Svensson

I 2017 udkom min bog: "Når mor har demens - en fortælling om sorg, glæde og angst".

Bogen er en erindringsbog om min mors demenssygdom, Alzheimers sygdom. I bogen fortæller jeg om demenssygdommens indtog i min families og mit liv, og hvordan min mor langsomt forsvinder for øjnene af mig.

"Når mor har demens ..." er en personlig fortælling om at leve som pårørende til en dement. Det er ikke en drejebog med op­ skrifter på den hurtige, den nemme eller den rigtige måde at være pårørende på. Men en ærlig og åbenhjertig skildring af et demensforløb og mange af de situationer og udfordringer, som pårørende til demente står ansigt til ansigt med undervejs".
Citat fra pressemeddelelsen fra Bogforlaget Frydenlund.

Du kan læse hele pressemeddelelsen på min hjemmeside:
www.dattertildemensramt.dk

Adresse: Blommegrenen 58, 5220 Odense Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Faglitterære gruppe

Flere referencer: