Ida Korhonen

Sidst opdateret: 13. januar 2022
Ida Korhonen

Beskrivelse:

Oversætter fra finsk til dansk. Er åben for oversættelsesarbejde af diverse art, meget gerne skønlitterært. Jeg har oversat 4 bøger dd., hver af meget forskellig genre og type, så jeg betegner mig selv som alsidig. Rent emnemæsigt er mine stærke sider Kina, heste og ridning, friluftsliv, styrketræning og dyr, som også er mine interesser personligt.

Jeg er også uddannet korrekturlæser fra Danske Sprogseminarer og tager gerne opgaver med korrekturlæsning. Jeg har bla. lavet korrekturarbejde for et dansk forlag.

Jeg er lige nu i gang med at oversætte en historisk roman-serie.

Kontakt Oplysninger:

E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Dansk Oversætterforbund

Online Referencer:

Oversætter fra:

Finsk

Oversætter til:

Dansk

Besøg mig på:

Udgivelser

Seneste udgivelse: Hestepigen Ida – Den ustyrlige Talisman
Forlag: Turbine Forlaget
Udgivelsesår: 2016

Leena Lehtolainen, Hvor er de unge piger nu? Bazar 2012
Sami Sillanpää – Beijing Love Story, Kristeligt Dagblads Forlag, 2014
Miina Supinen – Strålepigen, Turbine Forlaget, 2015