Madeline Rundsten

Sidst opdateret: 22. december 2017
Madeline Rundsten

"Firmaet" søger nye kræfter! Jeg kan skrive på en nøgen væg om alt, hvad der interesserer mig og mere til. Men ... jeg har mine grunde til p.t. at holde skrivekløen nede: Venter nemlig at høre fra dig. P.S. Jeg er ikke på sociale medier (FB etc.). Har ikke været opdateret længe. Er bortrejst med hovedet fuld af ideer.

Det var den skrivevæg. Jeg kendte en gang en kollega med "skriveblokering" - jeg "skrev" da hans ting, og SÅ faldt det i hak. Dette her er IKKE den anden vej rundt! Ideerne skal bruges i den rigtige rækkefølge, for at de som domino- eller puslespilbrikker falder på plads: dem alle sammen. Uden undtagelse. Og uden at nogen bliver til overs, andet end hvis DET så er meningen. DEN brik kan du så få. Fuld diskretion samt stor dusør udloves (udover den tiloversblevne brik).

Skriv trygt og gerne fuld af nysgerrighed eller undren til m@rundsten.net

Madeline R.

E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, Lyrikere

Flere referencer:

Udgivelser

Seneste udgivelse: Desirée og Tårnmesterens triumf
Forlag: Forlaget MillennivM
Udgivelsesår: 01/04/2012

Vers (digte, 1999).

Hytten brænder! (skuespil, 2001).

Katalog 2002 (med et forfatterinterview).

Tvillingen – Sylvia – (roman i to dele. 2003).
Minimal (kortprosa og kunstessays, 2004).

H.C. Andersen: Skyggen (eventyr. bearbejdet og ill., 2005).

No. 5 (parfumekanon).

Visconti i fjor i Venedig (filmografi. 2006).

Stefan George: DEN DØDE STAD. Digte i udvalg oversat og kommenteret af Madeline Rundsten (2008).

Berlinerluft (roman, 2009).

Desirée og Tårnmesterens Triumf (roman, 2012).