Simon Væth

Simon Væth
Simon Væth - Selvportræt

Simon Væth f. 1984

Illustrator, tegneserietegner og underviser med afgang fra Designskolen Kolding i 2010.

Mine illustrationer balancere det skæve, naive og komplekse, men altid med en underliggende humor og poesi. Min tekniske tilgange til illustrationsarbejdet er meget frit, og jeg veksler og blander teknikker som kan omfatte alt fra linoleumstryk, blæk, blyant, papirsklip og digital. I min process prøver jeg altid at udfordre og presse mig selv i nye retninger, da jeg mener at mine illustrationer bliver mere originale og vedkommende, når de ikke er sammensat af rutiner og sikre løsninger.

Jeg har sideløbende med illustrationsarbejdet været ansvarlig for en lang række foredrag og workshops om illustrationsfaget på flere af landets kreative uddannelser.

I mit mere personlige arbejde har jeg fokus på den visuelle historiefortælling. Temaerne bevæger sig ofte omkring det historiske, mytologiske og folkloristiske. Her bliver udtrykket ofte mere mørkt men altid med den underliggende humor og poesi.

Se mere på min hjemmeside
www.simonvaeth.dk

Adresse: Vindbyholtvej 8, 4640 Faxe, 4640 Vindbyholt Land: DANMARK Mobil: 21226084 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 32018602

BU-gruppen, Illustratorgruppen

Udgivelser

Følgende udgivelser er illustreret af mig (Nyeste først):

– Kejserbarnet. Af Bo Hr. Hansen
Udgivet af Dansk Lærer foreningen forlag. 2018

– Skriv dig frem. Af Rebecca Natasha Albinus og Sarah Nehammer Udgivet af Dansk Lærer foreningen forlag. 2017

– Du skal huske at fodre din søhest. Af Charlotte Bjerregaard og Pernille Thomsen. Udgivet af People’sPress. 2017

– Isskraberen.Af Jacob Riewe. Udgivet af Eksistensen. 2017

– Hvad er månen lavet af – 50 nye spørgsmål til professoren. Af Lars Henrik Aagaard. Udgivet på Berlingsske / People’sPress. 2016

– Den aften solen ikke gik ned.Af Morten Riemann. Udgivet af Fahrenhiet. 2015

– Pelle og Pølse – En rigtig ven. Af Trine Bundsgaard. Udgivet på Carlsen. 2015

– Hvor langt er der til verdens ende – 50 store spørgsmål til professoren. Af Lars Henrik Aagaard. Udgivet på Berlingske / People’sPress. 2015

– City Cycling – Copenhagen. Af Max Leonard Udgivet af britiske Thames & Hudson. 2013

– Videre med Vera. Af Mette Vedsø. Udgivet af Forum / Rosinante&Co. 2012

– Vera, skrevet. Af Mette Vedsø.
Udgivet af Forum / Rosinante&Co. 2011

Af øvrige kunder og samarbejdspartnere kan nævnes:

Forlag
Gyldendal