Maria Bach Kreutzmann

Sidst opdateret: 20. juni 2023
Maria Bach Kreutzmann

Beskrivelse:

Maria Bach Kreutzmann er født og opvokset i Grønland, og er uddannet på The Animation Workshop i Viborg med en PBA i Computer Graphics. Hun debutterede i 2018 med bogen "Bestiarium Groenlandica - en illustreret håndbog om grønlandske mytevæsener, ånder og dyr" udgivet på Milik Publishing. Hun er til dagligt bosiddende i Grønland, hvor hun jager monstre og laver grafisk arbejde, og ind imellem holder foredrag og workshops for alle aldre om grønlandsk kultur.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Box 279, 3900 Nuuk Land: Grønland Tlf: 299545771 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 37484822

Online Referencer:

Flere referencer:

 

Maria Kreutzmann

Besøg mig på:

Forlag: Glaciem House Udgivelsesår: 2022

Mythical Monsters of Greenland

A mini survival guide for the Arctic explorer

Hvad skal du gøre, hvis du støder på en Qivittoq? Kan du løbe fra den sagnomspundne Ikusik? Og hvad er en Tupilak lavet af?

For ca. 4500 år siden landede de første Inuit i Grønland via Nordamerika og bragte historier med sig om de mytiske væsener, som levede sammen med dem. Disse væsener og monstre har overlevet tidens tand, selvom de nogle gange har måttet genopfinde sig selv for at passe ind i den moderne verden.

Denne praktiske lomme-guide giver dig gode råd om hvad du skal gøre og ikke gøre, hvis du støder på nogle af disse væsener i den arktiske vildmark.

God jagt!

Illustreret af Maria Bach Kreutzmann & Coco A. Lynge

Udkommet på Dansk, Grønlandsk og Engelsk.