Pia Deleuran

Sidst opdateret: 1. maj 2018
Pia Deleuran
Exchange-arrangement i Cape Town

Beskrivelse:

Som advokat og mediator har jeg arbejdet med og skrevet om konflikthåndtering i mange år. I samarbejde med kolleger og netværk har jeg i forskellige udgivelser sat fokus på forhold, der kan øge forståelsen af de konflikter, som opstår i forskellige sammenhænge. Grundlagsforhold som køn, kultur og juraens natur, med de styrker og svagheder, som består, er omdrejningspunkterne. En tydeliggørelse af den alternative konfliktløsnings betydning og potentiale, og det juridiske systems helt centrale rolle i et demokrati, er vigtige pejlemærker i mit forfatterskab ligesom ligeværdsbetragtninger er det.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Peter Bangs Vej 59, 2000 Frederiksberg Land: Danmark Tlf: 38881111 Mobil: 30246803 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Lyrikere, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Forlag: Djøf forlag Udgivelsesår: 2011

Mediation som mulighed. Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri

Bogen hører til i bogserien Mediation som mulighed. Bogen er bredt sammensat af forfattere, der alle er eksperter indenfor emnet, og deler ud af deres viden og indsigt. Den indeholder 8 essays fra danske og udenlandske fagprofessionelle, og belyser konflikthåndteringen i byggebranchen. Branchen er kendetegnet ved mange parter, mange konflikter, tidsfrister og økonomiske hensyn - hvorfor mediation f. eks. kan være et alternativ til voldgiftsretten.