Sanne Helene Højbjerg

Sidst opdateret: 12. november 2021
Sanne Helene Højbjerg

Beskrivelse:

Sanne Helene Højbjerg (f. 1982) er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2010) og i skrivekunst fra Syddansk Universitet (2017). Har også studeret filosofi på Aarhus Universitet og er især optaget af eksistentielle temaer.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Frederiksberggade 17, 8883 Gjern Land: Danmark Tlf: 28714397 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære
Forlag: Byens Forlag Udgivelsesår: 2021

Så længe fuglene flyver

Da retsmedicineren Vitus dør, rydder Flora op i sin ukendte fars hus. Her finder hun flere dødsannoncer og små, mystiske tekster med de dødes fortællinger. Det bliver begyndelsen til Floras egen rejse. Hun leder efter svar, hun ikke anede, hun havde brug for. Og Flora begynder at genoverveje sine egne livsvalg, selvom hun ellers har travlt med at forske i håndskriftens udvikling på universitet.

"Så længe fuglene flyver" er en rørende fortælling om ensomhed og elskov i norske fjelde, bedemandens kiste og mursejleren, der flyver med sin faste mage gennem livet. Men måske er det ikke alle hjerter, der når at finde en at slå i takt med.
Det er en roman, der kredser om ophav og livsvalg. Om de helt store spørgsmål i livet som ensomhed, kærlighed, liv og død. For måske har Flora arvet en sygdom efter sin far, der tvinger hende til at udføre sit livs kærlighedsmission.

"Så længe fuglene flyver" skiller sig ud grafisk ved blandt andet at indeholde flere dødsannoncer, skrivemaskineskrift, skråskrift skrevet i hånden og fotografier som forfatteren selv har taget.