Lena Laurentis

Sidst opdateret: 28. april 2018
Lena Laurentis
Lena Laurentis

Beskrivelse:

At skrive er for mig et labour of love, et arbejde som kommer af kærligheden til ordet, til mulighederne, de kilometervis af sætninger og uendelige kombinationer, der udgår fra blot 29 forskellige bogstaver. Kampen med kunsten er blevet et livslangt livtag med pennen, som fortsætter lige indtil den dag, det hele stopper.

Foruden ordet er der billedet. Jeg er autodidakt billedkunstner - maler intuitivt med akryl på lærred og papir. Og blyant, kul og flydende tusch på papir. Eksperimenterer med papir, stof og andet sjovt på lærred. Medlem af Kunstnetværket Møn og Sydsjælland.

Og ja, jeg bor på Møn, den smukke ø med det fantastiske lys. Som stadig inspirerer mig med sin store ro og skønhed.

Med i bagagen er en uddannelse som engelsk korrespondent, et længere ophold i London og mange års arbejde med det engelske sprog, bl.a. som selvstændig oversætter og tekstforfatter.

Og så er der alt det andet. Det, som jeg ikke kan lade være med, alle de kreative projekter, jeg har for vane at involvere mig i. Det, der giver mig samvær med dejlige mennesker, som måske starter med blot at være samarbejde, men som ofte udvikler sig til varme venskaber. Så er der virkelig noget ved livet. - Senest: projektleder for Kær-Litt, festival for lidenskabelige linjer på Fuglsang Herregaard 5.-6. maj 2018.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Udbygade 61, 4780 Stege Land: Danmark Mobil: 30260417 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Den skotske forbindelse

En traumatisk oplevelse med en tidligere kæreste har fået den danske forfatter Sara Wiberg til at rejse væk i nogle måneder. I Ullapool, en mindre by i det nordvestlige Skotland, håber hun at finde fred og ro til at komme sig over oplevelsen og samtidig færdiggøre en bog. Det går ikke helt, som hun havde forestillet sig. Kort efter ankomsten ser hun noget, hun i første omgang affærdiger som en drøm - liget af en mand, der er blevet myrdet på en grusom måde. Efter nogle overvejelser beslutter hun at fortælle det til det lokale politi, der ikke virker specielt overbevist om sandheden i det, de hører. Senere samme dag findes liget af en mand. Myrdet på nøjagtig samme måde... Sammen med Calder MacRae, en tidligere kriminalbetjent, drages Sara ind i efterforskningen. Forholdet til Calder udvikler sig, samtidig med at hun kæmper med at komme fri af oplevelsen og de billeder, der bliver ved med at hjemsøge hende. Men Calder har sine egne dæmoner… Saras involvering i sagen undgår ikke morderens opmærksomhed, og snart begynder han at interessere sig for hende…

Bogforsidens illustrator: Lena Laurentis