Peter Lundberg

Sidst opdateret: 2. april 2024
Peter Lundberg

Beskrivelse:

Peter Lundberg (f. 1955) er billedkunstner, forfatter og foredragsholder. Siden slutningen af 60’erne har jeg malet og udstillet mine værker i ind- og udland. Samtidig har jeg i mange år arbejdet som tekstforfatter og foredragsholder. For netop det at udtrykke sig i ord og billeder er en vigtig del af mit kunstneriske virke. Dog har de mange skønlitterære fortællinger levet en skjult tilværelse i en stribe ringbind på reolen.
Det var trangen til at dele disse mange ord med andre der i 2012 resulterede i udgivelsen af bogen ”GRÆNSEOVERSKRIDELSER”, som fik en fin modtagelse af anmelderne med fire stjerner.
I 2015 udkom biografien om Leif Mikkelsen, ”LEIF – fra plovfure til bonede gulve”, som jeg skrev sammen med Majbritt Mikkelsen. Denne bog høstede ligeledes fire stjerner i landets medier.
I forbindelse med sin store solo udstilling JUST MEMORIES på KunstCentret Silkeborg Bad, blev der udgivet en kunstbog om mine værker og arbejde.

Spændingsromanen AGENDA udkom i februar 2017.

AGENDA er en trilogi, som blev færdiggjort i 2020 med genudgivelse af AGENDA og OPGØRET i en ny revideret udgave i forbindelse med udgivelsen af EFTERSPIL.
AGENDA TRILOGIEN og SÅDAN SET er også udkommet som lydbog og e-bog.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Lønnebergvej 43, 8600 Silkeborg Land: Danmark Tlf: 23392055 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Forlaget PROfil Udgivelsesår: 2018

OPGØRET

OPGØRET tager direkte tråden op fra AGENDA, som var den første bog i serien om forfatteren og efterforskeren Thor Thomsen og svindelaffæren omkring finanskoncernen T. T. Webb & Co.
Under Thors efterforskning får vi et mere indgående kendskab til ham som person, og de opgør han må tage i sit liv.

Savnede personer fra fortiden dukker uventet op og kommer til at spille en væsentlig rolle. Der bliver kamp til stregen med mord og affærer. Thors liv tager en uventet drejning, da nogle personer, som står ham nær, dør.

Sammen med den tidligere chef i drabsafdelingen og Thors gamle kollega Per Jensen genoptager de efterforskningen. Det forsvundne chartek dukker frem, og et besøg i en forladt skovvilla sætter skub i opklaringen, da villaen gemmer på en dyster hemmelighed.

OPGØRET er endnu en pageturner af Peter Lundberg. Romanen holder et konstant spændingsniveau og er uforudsigelig. Udover at OPGØRET er en spændingsroman borer den sig også dybt ind i nogle vigtige eksistentielle spørgsmål om livet og døden.