Birgitte Bregnedal

Sidst opdateret: 10. august 2017
Birgitte Bregnedal

Forfatter til en stribe bøger og serier for børn, det hele startede i 2013, da min novelle 'Den nye træner' fik andenpladsen ved kulturministeriets Drengelitteraturpris. I 2015 udkom den historie som første bind i serien DRØMME OG DRIBLINGER hos Gyldendal, serien er nu oppe på en håndfuld bind. I 2016 udkom de første bind i hesteserien GRY OG GLORIA og bogen 'Oldemors hund'. I 2017 udkommer min første bog for unge, 'Udenfor United'.

Jeg brænder for at få endnu flere børn og unge til at elske bøger. For mig er det vigtigt at fortælle store historie så tilgængeligt som muligt, gerne så enkelt at læseevnerne ikke står i vejen for historien. Alle fortjener medrivende historier, uanset om det er den første læsning eller om det er voksne, der ikke har de forfinede læsefærdigheder. Når jeg har børnenes opmærksomhed med bøgerne, er det vigtigt at turde tage alvorlige emner op. Emner som død, ensomhed, alkoholmisbrug og svigt.

Adresse: Spættevej 12, 3400 Hillerød
Ny Hammersholt
Land: Danmark Tlf: 48243834 Mobil: 29848888 E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, BU-gruppen

Flere referencer:

www.b.bregnedal.com

Forlag: Gyldendal Udgivelsesår: 2018

Årets spiller – Drømme og driblinger

David glæder sig at se, hvem der bliver årets spiller, for han scorer de utroligste mål, og hans far er holdets træner.
Men hvad nu, hvis Davids far peger på en anden end ham?

Årets spiller er den sjette bog i Drømme & Driblinger, der kommer bag om alle drengene på fodboldholdet fra Kystby Boldklub. I Årets spiller er det kantspilleren David, der er flyttet med sin far hjem til Danmark, mens hans mor er blevet i sit hjemland England.

David spiller fodbold hos Kystby, han spiller kant og scorer de utroligste mål. Hans far, Alex, er træner for holdet og skal kåre årets spiller. David glæder sig, for han er sikker på, det bliver ham.

Alex kan da ikke vælge en anden end sin søn, eller kan han?

Hvad har man en far til, hvis ikke han syne, man er den dygtigste til fodbold?

Serien er illustreret farverigt med følelser og fart over feltet af Mikkel Straarup Møller.