Birgitte Bregnedal

Sidst opdateret: 10. august 2017
Birgitte Bregnedal

Beskrivelse:

Forfatter til en stribe bøger og serier for børn, det hele startede i 2013, da min novelle 'Den nye træner' fik andenpladsen ved kulturministeriets Drengelitteraturpris. I 2015 udkom den historie som første bind i serien DRØMME OG DRIBLINGER hos Gyldendal, serien er nu oppe på en håndfuld bind. I 2016 udkom de første bind i hesteserien GRY OG GLORIA og bogen 'Oldemors hund'. I 2017 udkommer min første bog for unge, 'Udenfor United'.

Jeg brænder for at få endnu flere børn og unge til at elske bøger. For mig er det vigtigt at fortælle store historie så tilgængeligt som muligt, gerne så enkelt at læseevnerne ikke står i vejen for historien. Alle fortjener medrivende historier, uanset om det er den første læsning eller om det er voksne, der ikke har de forfinede læsefærdigheder. Når jeg har børnenes opmærksomhed med bøgerne, er det vigtigt at turde tage alvorlige emner op. Emner som død, ensomhed, alkoholmisbrug og svigt.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Spættevej 12, 3400 Hillerød
Ny Hammersholt
Land: Danmark Tlf: 48243834 Mobil: 29848888 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, BU-gruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

www.b.bregnedal.com

Besøg mig på:

Forlag: Alinea Udgivelsesår: 2018

Er Gloria syg? – Gry & Gloria

Er Gloria syg? er dramaet om Grys pony Gloria, der bliver mere og mere sløv og doven. Ponyen bliver også tykkere, mon hun er syg?

Er Gloria syg? er femte bog i serien Gry & Gloria om pigen Gry og hendes pony Gloria.

I bogen viser det sig, at Gloria er i fol, og vi følger optakten til folingen med veer, ubehag og det store øjeblik, hvor det lille føl begynder sin rejse ud i verden og skal lære at stå på egne ben.

Dramatisk, varm og rørende skildring af en foling. Bogen kan både læses af børnene selv eller læses sammen med en voksen og få en snak om følelser og fødsler.

Serien er illustreret af Lotte Nybo med hendes søde og varme streg.