Birgitte Bregnedal

Sidst opdateret: 10. august 2017
Birgitte Bregnedal

Forfatter til en stribe bøger og serier for børn, det hele startede i 2013, da min novelle 'Den nye træner' fik andenpladsen ved kulturministeriets Drengelitteraturpris. I 2015 udkom den historie som første bind i serien DRØMME OG DRIBLINGER hos Gyldendal, serien er nu oppe på en håndfuld bind. I 2016 udkom de første bind i hesteserien GRY OG GLORIA og bogen 'Oldemors hund'. I 2017 udkommer min første bog for unge, 'Udenfor United'.

Jeg brænder for at få endnu flere børn og unge til at elske bøger. For mig er det vigtigt at fortælle store historie så tilgængeligt som muligt, gerne så enkelt at læseevnerne ikke står i vejen for historien. Alle fortjener medrivende historier, uanset om det er den første læsning eller om det er voksne, der ikke har de forfinede læsefærdigheder. Når jeg har børnenes opmærksomhed med bøgerne, er det vigtigt at turde tage alvorlige emner op. Emner som død, ensomhed, alkoholmisbrug og svigt.

Adresse: Spættevej 12, 3400 Hillerød
Ny Hammersholt
Land: Danmark Tlf: 48243834 Mobil: 29848888 E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, BU-gruppen

Flere referencer:

www.b.bregnedal.com

Forlag: Gyldendal Udgivelsesår: 2017

Kampen på kanten – Drømme og driblinger

Kampen på kanten er femte bog i serien Drømme og driblinger.
'Kampen på kanten' handler om kantspilleren Rasmus, hvis ét og alt er fodbold. Men så bliver han bortvist fra klubben, fordi hans kontingent ikke er blevet betalt. Han må først komme tilbage på holdet, når der er betalt. Men hjemme hos Rasmus mangler der altid penge, og hans mor falder tit i søvn på sofaen ved siden af en tom vinflaske. Det eneste Rasmus drømmer om er at komme tilbage til vennerne på Kystbys fodbold. Hvad skal Rasmus gøre?

Fodboldserien DRØMME OG DRIBLINGER består af en stribe selvstændige historier om holdet fra Kystby. Bøgerne kan læses uafhængigt og i vilkårlig rækkefølge, da der er ny hovedperson i hvert bind, så læseren kommer rundt på hele banen og hjem i alle familierne.

DRØMME OG DRIBLINGER er en fodboldserie om at have det sjovt (det meste af tiden), mens man bliver bedre til fodbold. Alle har sin plads på banen, ingen kan klare kampen alene.

Mere om Drømme og driblinger