Maj Bjerre

Sidst opdateret: 7. marts 2023
Maj Bjerre

Beskrivelse:

Maj Bjerre (coach, foredragsholder, konsulent) har fokus på, hvordan vi forholder os til hinanden, og det vi gør sammen. Hun hjælper organisationer og virksomheder med at skabe trivsel og gode resultater igennem bedre relationer og klar kommunikation. Hendes bøger giver stof til eftertanke og redskaber til at handle.

Tilbyder også:

Foredrag · workshops · forløb · rådgivning · coaching

Kontaktoplysninger:

Adresse: 2300 København S. Land: Danmark Tlf: 26700470 E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Flere referencer:

Maj Bjerre er udgivet på Forlaget Pause https://forlagetpause.dk

Besøg mig på:

Forlag: Forlaget Pause Udgivelsesår: 2021

Det er hårdt at være en skildpadde på ryggen – Værktøjskassen for pårørende til alkohol og stofbrugere

Det kan være traumatisk at stå ved siden af, når et menneske i ens nærmeste cirkel bliver afhængig af alkohol og/eller stoffer. Mange pårørende lever et liv i konstant stress og bliver ofte glemt. Hvem hjælper de pårørende?

Men hvem hjælper de pårørende? Hvordan bliver man som pårørende klædt på til at håndtere stress, kaos, byrder og konflikter? Hvordan sætter man grænser? Hvordan holder man sammen på familien? Hvordan sikrer man ens egen trivsel og mentale sundhed, så man ikke ødelægger sit eget liv i kampen for at hjælpe et andet menneske? Denne bog giver dig den nødvendige værktøjskasse til trivsel og livsglæde som pårørende. Bogen er skrevet af pårørende til pårørende.

Emner i bogen: afhængighed, kommunikation, konflikthåndtering, værdier, grænser, håndtering af egne følelser, stresshåndtering, overbelastning, akut førstehjælp, værdsættelse og anerkendelse, livskvalitet, fællesskab og sunde relationer

Det er hårdt at være en skildpadde på ryggen - Maj Bjerre