rikke barfod

Sidst opdateret: 25. august 2019
rikke barfod

Beskrivelse:

Har lige fået udgivet min første børnebog på dansk for 6-10 årige . Bachri - en kalv på eventyr I Indien. Den er illustret med meget smukke akvareltegninger. Jeg er 73 år og har lige fået udgivet min første børnebog i USA. Findes som e-bog, pocket book og hard cover. Jeg har ikke betalt for at få den udgivet. Kan ses på nedenstående link: http://blur.by/1p9F1X9 Har oversat meget både simultant til store events og andet. Har rejst meget, især i Indien, hvor jeg tit bor 3-6 måneder af gangen. ER næsten færdig med nummer to bog. En ungdomsbog. Har deltaget i kurser og workshops i London for 'writing for children'. ER en habil håndværker.

Kontaktoplysninger:

Adresse: esrumvej 78, st., 3000 helsingør Land: Danmark Tlf: 36177626 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen

Online Referencer:

Forlag: Mellemgaard Udgivelsesår: 2018

Det var den nat

13-årige Clair hader at vokse op som synsk. I stedet for at leve et normalt teenage liv, bliver hun - på grund af sin 'gave' - hvirvlet ind i en historie, der trækker tråde til besættelsen. Hvad der begyndte i 1943, afsluttes nu i 1983. Claire indser langsomt, at det kan føre noget godt med sig at kunne se 'ting', de fleste ikke kan. Et spøgelse får fred, en mand kan endelig give slip på sin skyldfølelse.
Bogen er egnet fra 12 til 99 år.


13-årige Claire hader at vokse op som synsk. Netop på det tidspunkt, hvor man har travlt med at blive voksen, bliver hun hvirvlet ind i en historie, der trækker tråde til besættelsen. Hvad der begyndte i 1943 afsluttes nu i 1983 med en meget modvillig Claire, der kun ønsker en ting: at være normal.
En historie om frygt og tilgivelse. Bogen henvender sig til alle over 12 år.