Find oversætter

Boglancering

Lyrikergruppen og Dansk PEN inviterer til boglancering.

Den bangladeshiske forfatter og filmskaber Murshida Zaman har netop fået udgivet sin novellesamling “Ustandseligt forår” på dansk, oversat af Cindy Lynn Brown og udgivet af Dansk PEN.

Ustandseligt forår handler om naturen – hvordan vi mennesker behandler den og hinanden. Hvordan menneskeliv og relationer påvirkes af teknologi, overvågning og religion. Hvordan vi underlægger os eller frigør os fra kulturelle forventninger og begrænsninger for at overleve, det er nogle af de svære spørgsmål den bangladeshiske forfatter Murshida Zaman tager under kærlig og poetisk behandling i sine noveller.

Hun undersøger kvinders rettigheder, seksualitet, også den forbudte homoseksualitet, religiøst hykleri og forholdet mellem muslimer og hinduer, som ikke mindst i hjemlandet Bangladesh er et sprængfarligt emne.

Murshida Zaman har i de sidste to år været fribyforfatter i København, der er en del af ICORN, det internationale netværk af byer, som giver midlertidig beskyttelse til forfattere og kunstnere, der på grund af deres arbejde er truet i deres hjemland.

Alle er velkomne. Skriv gerne til pen@pen.dk hvis I vil med, så vi ved, hvor meget vin vi skal købe.

 

2004 - 2024 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte