Find oversætter

Universbygning

På dette workshop-kursus skal vi arbejde med skabelse af fiktive universer og storyworlds.

På workshoppen får du indsigt i universskabelse nu og historisk, og du får hands on erfaring med world building. Vi skal også arbejde med en ny universmodel, der vil gøre dig i stand til at skabe dine egne fiktioner, så de kan foldes ud i fortællinger til bøger og på tværs af nutidige og fremtidige medier.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

 

Underviser(e)

Simon Jon Andreasen

Simon Jon Andreasen er en prisvindende instruktør, seriel entreprenør og en af ​​de første i Danmark til at arbejde med interaktiv historiefortælling. Bl.a. i det prisvindende Blackoutog spillene Globetrotterog Total Overdose. Med erfaring fra film, tv og spil udgivet over hele verden har Simon en enestående viden og erfaring samt masser af indsigt i fremtidens fortælling og det tværmedielle fortælleformer. Siden november 2016 har Simon været ansvarlig for den yngste instruktøruddannelse (Animation og Interaktiv) på Den Danske Filmskole samt ​​det tværnationale danske spilakademi DADIU.

2004 - 2024 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte