Hvem er Danmark?

Dansk Forfatterforening har fået tildelt 2,3 millioner af Nordea-fonden til at skabe læse- og skrivelyst  i 20 byer i 2019.  Nu tages kampen op for læsningen – som alternativt,
langsomt medie i en ellers fortravlet verden.

20 udvalgte forfattere drager ud i 20 danske byer i hele landet i 2019. Her skal forfatterne med udgangspunkt i lokalsamfundet skabe nye fortællinger, der danner afsæt for en lang række læse- og skrivetiltag. Danskernes øjne skal åbnes for læsning og fordybelse som et frirum i en ellers hektisk og fortravlet hverdag og samtidigt stille spørgsmålet: ”Hvem er Danmark”?

Læs hele pressemeddelelsen her.

I efteråret søgte vi 20 forfattere til at deltage i projektet. Ansøgningsfristen var den 9. oktober 2018. Alle ansøgere har fået svar.

2004 - 2018 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte