Radio & TV

Har du eller din tekst været på TV eller i radioen? Så har du måske penge til gode. Når du optræder i TV eller radioen i ”rollen som forfatter”, betragtes det som et mundtligt litterært værk, og derfor har du rettigheder, der skal honoreres. Det samme gælder hvis din tekst anvendes på radio eller TV. DFF og DsF sikrer midler fra Copydan, der skal videre til  rettighedshaverne – måske er det dig?

Dansk Forfatterforening og Danske skønlitterære Forfattere har måske en pose penge til dig! Læs mere under menupunkterne til højre om, hvad der udløser penge, og hvad du selv skal gøre for at sikre dig dine rettigheder på TV og radio.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte