Tenna Vagner

Sidst opdateret: 6. oktober 2019
Tenna Vagner

Beskrivelse:

Jeg skriver realisme, fantasy og horror til unge.
Foruden mine egne skriverier vejleder jeg forfatterspirer og forfattere i trivsel og arbejdsmiljø målrettet skribenter. Vejledningskonceptet hedder ForfatterTrivsel og kan følges på min blog og facebook (se links).

I 2019 udkom de to første bind af YA-fantasytrilogien, 'Sandrytteren' ved forlaget Calibat. Bind 3 følger i 2020.

Jeg er arbejder til dagligt som vejleder for unge voksne, der har svært ved at leve et selvstændigt voksenliv. Jeg er så privilegeret at komme tæt på andres tanker, følelser, adfærd og privatliv og dette inspirerer mig, når jeg skriver. Jeg ønsker i bund og grund bare at fortælle gode og spændende historier, men skulle en eventuel læser få udvidet sin horisont og generelle viden under læsningen, vil dette også glæde mig.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: 7800 Skive Land: Danmark Mobil: 61854547 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Udgivelser

Seneste udgivelse: Associeret medlemskab
Forlag: Associeret medlemskab
Udgivelsesår: Associeret medlemskab