Pernille Juhl

Sidst opdateret: 12. september 2018
Pernille Juhl

Beskrivelse:

Jeg er født i 1963 og uddannet akademiingeniør. I mange år har jeg arbejdet med ledelse, men i 2013 debuterede jeg som forfatter med 'Vent på mig Marie' en historisk roman, som udspiller sig under 1. verdenskrig, stærkt inspireret af min farfars dagbøger. Siden er det blevet til Gråstenertrilogien efterfulgt af et 4. bind som hedder 'Det usagte'. En anmelder har sammenlignet serien med Matador. Jeg er forfatter og foredragsholder. Foredragene er om mine bøger og ikke mindst den historiske periode de foregår i. Læs mere på min hjemmeside: www.pernille.juhl.dk eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Rødbyvej 6, 4000 Roskilde Land: Danmark Tlf: 35106111 Mobil: 93991336 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 35372377

Medlem Af:

Kvindelige Forfattere, De skønlitterære

Online Referencer:

Udgivelser

Jeg har skrevet trilogien om familien Andersen i Gråsten, der består af bøgerne: ’Vent på mig Marie’, ’Når solen står højest’ og ’Efter mørke’. Jeg har desuden udgivet en uafhængig fortsættelse: ’Det usagte’. Derudover har jeg skrevet ’Frihed og ære’, en historisk roman om en autentisk frihedskæmper ved navn Christian Fries. Desuden har jeg skrevet om Maren Sørensen født i 1882 – også en autentisk historie om en af Danmarks helt store personligheder fra det 20. århundrede. Endelig er sidste skud på stammen ‘Helenes krig’, en Mofibo/Storytel-Original som udkom september 2018.
Alle mine bøger findes som e-bog, papirbog og lydbog. Undtaget min Original som ikke findes på papir (endnu).
I foråret 2018 udgav ’Frihed og ære’ desuden på tysk.
Læs mere om bøgerne på min hjemmeside eller på facebook.