Pernille Juhl

Sidst opdateret: 16. januar 2022
Pernille Juhl

Beskrivelse:

Jeg er født i 1963 og uddannet akademiingeniør. I mange år har jeg arbejdet med ledelse, men i 2013 debuterede jeg som forfatter med 'Vent på mig Marie' en historisk roman, som udspiller sig under 1. verdenskrig, stærkt inspireret af min farfars dagbøger. Siden er det blevet til i alt 11 historiske romaner. De første 7 har jeg selv udgivet på eget forlag. De sidste 4, hvor den nyeste hedder 'Sara & August', er udgivet som Mofibo Originals og på papir af forlaget 'Peoples'. I 2019 fik jeg sprog- og kulturprisen for min enestående måde at beskrive sønderjyske skæbner på. Jeg har været heldig at sælge filmrettighederne til Helenes krig - og Helenes befrielse til M&M Production. Samme to bøger er oversat til spansk og udgivet i hhv. Spanien og flere lande i Sydamerika herunder Mexico. Ud over at være forfatter, er jeg også foredragsholder. Foredragene er om mine bøger og ikke mindst den historiske periode, de foregår i. Det er ofte om 1. og 2. Verdenskrig. Læs mere på min hjemmeside: www.pernille.juhl.dk eller på facebook: https://www.facebook.com/forfatterpernillejuhl

Kontaktoplysninger:

Adresse: Rødbyvej 6, 4000 Roskilde Land: Danmark Tlf: 93991336 Mobil: 93991336 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 35372377

Medlem Af:

Kvindelige Forfattere, De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Udgivelser

Jeg har skrevet trilogien om familien Andersen i Gråsten, der består af bøgerne: ’Vent på mig Marie’, ’Når solen står højest’ og ’Efter mørke’. Fjerde bind i serien hedder ‘Det usagte’. Jeg har skrevet tre romaner om virkelige personer:  ’Frihed og ære’, en historisk roman om en autentisk frihedskæmper ved navn Christian Fries. ‘Marens vilje’ om Maren Sørensen født i 1882 – også en autentisk historie om en af Danmarks helt store personligheder fra det 20. århundrede. ‘Genforening’ om H. P. Hansens liv (1862-1935). Desuden er det blevet til Helenes krig og Helenes befrielse, Mofibo/Storytel-Originals samt trilogien om familien Holmgreen, som foreløbig er i to bind: Dagmar & Johannes samt Sara & August.
Alle mine bøger findes som e-bog, papirbog og lydbog. Mine originals er eksklusivt på Mofibo & Storytel.
’Frihed og ære’ findes desuden på tysk. Helenes krig og Helenes befrielse findes på spansk.
Læs mere om bøgerne på min hjemmeside eller på facebook.