Nicole Boyle Rødtnes

Nicole Boyle Rødtnes

Beskrivelse:

Jeg er født i 1985 og er uddannet cand.mag i dansk med profil i kommunikation. I 2003 var jeg med til at stifte foreningen HUF - Håbefulde Unge Forfattere. Jeg debuterede i 2010 med fantasyromanen "Dødsbørn", der var første bind i fantasy-serien "Skeletter i skabet". Siden da har jeg udgivet en lang række af bøger for børn og unge. Når jeg ikke lige skriver bøger, holder jeg foredrag om mine bøger på skoler og biblioteker. Læs mere om mig på min hjemmeside: http://nicoleboyleroedtnes.dk/Index.html Og følg med på min blog: http://nicoleboyleroedtnes.blogspot.dk/

Kontaktoplysninger:

Adresse: København S Land: Danmark Mobil: 50565172 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen

Online Referencer:

Flere referencer:
www.skeletteriskabet.dk

Udgivelser

Flere udgivelser

Seneste udgivelse: Knuste kranier - Zombie-jæger 2
Forlag: Alvilda
Udgivelsesår: 2013

Dødsbørn - Skeletter i skabet 1
Blodtåge - Skeletter i skabet 2
Ildfugl - Skeletter i skabet 3
Gravslægt - Skeletter i skabet 4
Bitchen imellem os
Den sorte skarabæ - Medaljonen 1
Det blødende sår - Medaljonen 2
Det halve hjerte - Medaljonen 3
Chatsøstre - Wicca-veninder 1
Papsøstre - Wicca-veninder 2
Sort blod - Zombie-jæger 1
Knuste kranier - Zombie-jæger 2
Skæbnedans - Elverskud 1
Søsterpagt - Elverskud 2