Henny Mikkelsen

Sidst opdateret: 21. juni 2024
Henny Mikkelsen

Beskrivelse:

Jeg er født i Løkken i 1948 og student fra Hjørring gymnasium i 1967. Samme år startede jeg på tandlægestudiet i Aarhus. Efter 1. del tog jeg til USA, hvor jeg var i huset i 2 måneder hos en familie i Chicago. Derefter tog jeg på rundrejse tværs over USA med Gray Hound bus. Senere var jeg et halvt år i Liechtenstein som aupair pige. Da jeg vendte tilbage til tandlægestudiet, fik jeg mulighed for at komme på udveksling. Jeg studerede i 1971 på Iowa Dental College, og fik i denne forbindelse mulighed for rejse rundt igen og se den del af USA, som jeg ikke fik set sidst, jeg var der. I 1973 blev jeg færdig som tandlæge og fik ansættelse i Viborg Kommunale Tandpleje, hvor jeg var ansat indtil 2011. Jeg gik meget op i det forebyggende arbejde og lavede bl.a. dukketeaterforestillinger om tænder. Jeg er gift med en psykolog, ( fritidslandmand og fritidsfisker). Vi har 3 børn og syv børnebørn

Tilbyder også:

Foredrag om Kartoffeltyskernes historie og baggrunden for den historiske slægtsroman DE FREMMEDE , Indvandringen i 1700 tallet - hvordan gik det?
og jeg tilbyder også foredrag om Søren Kierkegaards filosofi, og hvad den kan bruges til i dag.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Vestergade 7 b 2tv, 8900 Randers C Land: Danmark Mobil: 23934582 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Udgivelser

Seneste udgivelse: HVEM SØREN VIL IKKE GERNE FORSTÅ KIERKEGAARD? – Kierkegaard er ikke kun for nørder
Wadskjær Forlag
Udgivelsesår: 2024

3 billedbøger:
Kindtanden Knud (Gyldendal 1999)
Karen Sofie og tandlægen (Forum 2004)
Sutteprinsessen (Forum 2004)
4 læs let bøger i Forums mini zoom serie:
Aske og havet (2005)
Aske og ilden (2005)
Aske og cyklen (2007)
Aske i Kano (2007)
DEN høne (2014) e-bog (Trykværket)
Genudgivelse af Kindtanden Knud i en ny udgave( Gyldendal 2020)
Kindtanden Knud findes også som lydbog
Slægtskrøniken “DE FREMMEDE” indvandringen i 1700tallet, hvordan gik det? ( forlaget bogForm 2020)
DE FREMMEDE findes også som e-bog på forlaget MIK
Let tilgængelig fagbog:
HVEM SØREN VIL IKKE GERNE FORSTÅ KIERKEGAARD- Kierkegaard er ikke kun for nørder. ( 2024 )