Lene Sonne

Sidst opdateret: 30. juni 2016
Lene Sonne

Beskrivelse:

Jeg hedder Lene Sonne og er 57 år. Har arbejdet med mennesker hele mit liv. Har arbejdet som underviser, pædagog og leder af daginstitutioner. Jeg har uddannelsen som Dramaleder fra Herning Højskole 1988/1989. I 2012 blev jeg certificeret protreptiker hos Ole Fogh Kirkeby på CBS. D. 1.11. 2014 opsagde jeg min stilling som leder i en børnehave. Jeg startede et firma op. Det hedder: Spred dine vinger. Det udbyder foredrag, undervisning og rådgivning. Det er især sensitive mennesker, der kontakter mig, sikkert pga. mine bøger. Jeg holder foredrag rundt i hele landet, især om sensitive børn eller sensitive unge. Jeg interesserer mig for filosofi, drømmetydning og gode bøger, film og andre kulturelle oplevelser.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: 4200 Slagelse Land: Danmark Mobil: 50584663 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Udgivelser

Seneste udgivelse:

“Sensitive unge”. Udgivet 2015 på Aronsens forlag.

“Introduktion til sensitive børn”
Forlag: Aronsens forlag
Udgivelsesår: 2015

“Sensitive børn”. Udgivet 2014 på Aronsens forlag.
Artikel i tidsskriftet: 0-14 Nul til fjorten 4/2013: At være sig selv i fællesskabet