Nanna Hyldgaard Hansen

Sidst opdateret: 18. maj 2020
Nanna Hyldgaard Hansen
Forfatter Nanna Hyldgaard Hansen. Fotocredit: Jesper Voldgaard

Beskrivelse:

Jeg er forfatter, foredragsholder og journalist. Jeg har beskæftiget mig med økologi og bæredygtighed gennem det meste af mit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Hvis du vil i kontakt med mig eller gerne vil bestille mit foredrag, kan jeg fanges på mail: [email protected]. Foredraget tager udgangspunkt i min bog "Lev for det halve - og familieliv, forbrug og arbejde i balance." Det handler om at få mere tid og skrue ned for forbruget uden at savne noget. Samt hvordan man gør verdensmål til hverdagsmål.

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark Tlf: 22163324 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 41175656

Medlem Af:

Aarhusgruppen

Online Referencer:

Besøg mig på: