Rie Skovgaard

Sidst opdateret: 4. marts 2021
Rie Skovgaard

Beskrivelse:

Jeg er forfatter og illustrator. Jeg skriver og tegner fordi jeg elsker det.

Jeg indgår i forfatter- og skrivefællesskaber for at sikre en høj kvalitet og skabe bøger og materialer der bidrager til leg, læring og gode øjeblikke for både børn og voksne. Jeg er engageret i frivilligt arbejde, herunder bestyrelsesformand i Coding Pirates Ballerup, Egedal Erhverv bestyrelse og kontaktforælder i skolen.

Privat er jeg bosat i Smørum med min mand, 3 hjemmeboende drenge (8-19 år) og vores lille hund Luey.
Min baggrund er 20 år indenfor kommunikation, marketing og reklame.

Kontakt mig gerne hvis du har nogen spørgsmål til materialer eller bøger

Kontaktoplysninger:

Adresse: Rugvej 27 a, 2765 Smørum Land: Danmark Tlf: 60353076 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 26254892

Medlem Af:

Illustratorgruppen, BU-gruppen

Online Referencer:

Besøg mig på: