Anne Holm Christensen

Sidst opdateret: 12. oktober 2018
Anne Holm Christensen

Jeg skriver og udgiver bøger, der omhandler det levede liv. Fortællingerne tager udgangspunkt i autentiske personer, og bøgerne indeholder et eller flere menneskers livsfortælling koblet med beskrivelse af den historiske tid, fortællingen foregår i.

Derudover holder jeg foredrag, både fortællende på baggrund af de enkelte bogudgivelser og mere handlingsorienterede i forhold til, hvordan tilhørerne selv kan gå i gang med at skrive deres families eller deres egen historie.

Min baggrund er talrige års arbejde som underviser og arbejdsmiljørådgiver efterfulgt af studier i historie ved Syddansk- og Københavns Universitet.

Forlag:

Forlaget Vitae

Forlaget Historia

Adresse: Rugvænget 4 st, 4700 Næstved Land: Danmark Tlf: 42246442 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 32435777

StORDstrømmen