Nina Harboe

Sidst opdateret: 29. juni 2019
Nina Harboe

Beskrivelse:

Efter mange års arbejde inden for det socialfaglige område som uddannet socialrådgiver, begyndte jeg på grund af min mands demenssygdom at beskæftige med med demens og pårørendes situation. Først af nødvendighed for at støtte min mand men efterhånden af nødvendighed for at gøre opmærksom på demenssygdommens konsekvenser for den demensramte og for pårørende. På min hjemmeside ninasklumme.dk skriver jeg bla om at være pårørende.
I 2014 startede jeg samværsgruppe for pårørende.
2018 udkom min bog ”Kan jeg sygemelde mig hos Gud?” - en personlig beretning om demens. Med udgangspunkt i min bog holder jeg foredrag om at være pårørende.
Juni 2019 har jeg udgivet en brugsbog til pårørende "I morgen er en ny dag"

Kontaktoplysninger:

Adresse: Elmevang 32, 2830 Virum Land: Danmark Tlf: 25796569 E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer: