Marianne Mogensen

Sidst opdateret: 3. maj 2017
Marianne Mogensen

Beskrivelse:

Jeg er selvstændig fysioterapeut med undervisning som mit overvejende virke. Jeg underviser i ergonomi/forflytningsteknik, fødselsforberedelse, efterfødselstræning, babymotorik, orientalsk percussion, mavedans m.m. Derudover behandler jeg (fysioterapi), spiller koncerter med arabisk /tyrkisk musik - og forskelligt andet. Min Facebook side omhandler primært musik og dans, men det sker, jeg blander de andre brancher ind i den. https://www.facebook.com/marianne.mogensen.10 Mine (endnu få) udgivelser kan ses her http://www.motorik-lege.dk/boeger-dvd/boeger-dvd.htm

Kontaktoplysninger:

Adresse: Sundbyvestervej 16, st, 2300 Kbh S Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Udgivelser

Seneste udgivelse: Ergonomi – Krop og belastning
Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Udgivelsesår: 2006

2. udgaven af ovennævnte bliver publiceret på Nyt Nordisk her i 2014. Manus er netop afleveret.

Derudover

Et kapitel i bogen:
Mosaik – Mavedans og passion
Redigeret af Anna Barner
Forlaget Primabella 2009

Mavedans for gravide
DVD af og med Marianne Mogensen
Fysioterapeut, orientalsk danser og percussionist
Udgivet af Forlaget 180 2010

Jeg er i den indledende fase af en helt ny bog (fagbog på alment niveau). Manus er 70% skrevet. – mundtlig aftale med illustrator er på plads. Forlag er endnu ikke kontaktet.