Sofie Lind Mesterton

Sidst opdateret: 2. december 2020
Sofie Lind Mesterton

Beskrivelse:

Jeg skaber engagerende visuel storytelling gennem mit arbejde som illustrator, graphic recorder, animator, storyboarder og production designer. Min passion er at tegne og fortælle historier til børn gennem bøger, film spil og tv-serier. Jeg har en kandidat fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design, hvor jeg dimitterede i 2017. I 2018 modtog jeg et arbejdslegat fra Statens Kunstfond i kategorien "Unge talenter 2018". Siden hen har jeg bl.a. lavet arbejde for Gyldendal, DR ULTRA, DR RAMASJANG, DR2+, DR3, A. Film, Landbrug og Fødevarer, Medierådet for Børn og Unge.

Kontaktoplysninger:

Adresse: 2300 København S Land: Danmark Tlf: 28778226 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 36618590

Medlem Af:

Illustratorgruppen, BU-gruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Udgivelser