Mette Weber

Mette Weber

Beskrivelse:

Jeg er forfatter, familie- og konfliktrådgiver, sundhedsplejerske og coach. Jeg har undervist i 22 år og arbejdet med kommunikation og relationer i mere end 35 år Jeg er verdensborger med dansk blod i årene. Har boet 5 forskellige steder i verden, flyttet mere en 20 gange og pendlet mellem to verdensdele i mere end ni år. Jeg rejste ud i verden med min mand af kærlighed til ham og rejste tilbage til Danmark af kærlighed til mig selv. Min vision Børn skal ses, høres, forstås og guides med personlig autoritet og har krav på empatisk feedback Jeg er optaget af : - hvordan forældre og institutioner styrker børns karakterdannelse - hvordan voksne gør børn robuste til at klare fremtiden - mit arbejde med forældre i det konfliktfyldt rum - at passe på Den Gode Stemning – empati og anerkendelse som livsfilosofi - Martemeo – ved egen kraft og principperne om at følge barnets ' initiativ - at være der hvor jeg er , og flytte mig når jeg skal Jeg har haft virksomhed i Danmark siden 2009, hvor jeg flyttede tilbage til Danmark efter at have boet sytten år i udlandet.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Holger Danskes Vej 40, 2000 Land: Danmark Tlf: 20845982 Mobil: 20845982 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 31788250

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:
www.metteweber.dk

Udgivelser

Seneste udgivelse: Når Penelope rejser med - udstationering for hele familien
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 1998