DM i lyrik

Er du god til at skrive? Er du mellem 16 og 19 år eller går på en ungdomsuddannelse eller i 10. klasse?  Så har du chancen nu for at deltage i DM i lyrik og vinde et skrivekursus mm.

Deltag i DM i lyrik – for unge 2018

Udgivne lyrikere udvælger 20 deltagere fra hele landet på baggrund af de indsendte digte. Hvis dit digt bliver udtaget, får du tilbudt en plads på skrivekurset den 17.-18. november 2018 på Vallekilde Højskole på Sjælland, hvor du sammen med de andre udvalgte vil blive undervist af professionelle forfattere. Derudover er der mulighed for at deltage i Litt Talk festivalen primo 2019.
DM i lyrik for unge 2018 er arrangeret af Dansk Forfatterforening og Vallekilde Højskole og er desuden støttet af Statens Kunstfond, Autorkontoen og efond. Projektet har til formål at skabe opmærksomhed omkring det helt unge vækstlag inden for litteratur og skærpe unges interesse for ophavsretten.

Krav for at deltage i konkurrencen

Du skal:

• Selv have skrevet et digt (max. 1500 anslag inkl. mellemrum) og kun ét digt pr. deltager)
  • Være mellem 16 og 19 år, gå i 10. klasse og/eller være indskrevet på en ungdomsuddannelse og da højst være 21 år
  • Være klar til at komme til Vallekilde Højskole i weekenden den 17.-18. november 2018

Der er fællesarrangeret gratis overnatning og bespisning på Vallekilde Højskole for de udvalgte deltagere. Transport til og fra Vallekilde betales af deltageren selv.

OBS! Tidligere DM-vindere, dvs. deltagere på novellekurserne i 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017 kan ikke deltage i konkurrencen.

Fristen for indsendelse af digte var 5. september 2018 kl 12.

160629 Motiv, dm i novelle

Dansk Forfatterforening har fra 2012-2017 arrangeret DM i novelleskrivning for unge i gymnasiealderen. Her har ca. 200 deltagere fra hele landet årligt indsendt noveller og 20 er blevet udvalgt til at deltage i et weekendskrivekursus. Som noget nyt i år drejer konkurrencen sig om lyrik.

Se en lille film fra DM i novelleskrivning 2015 her.

Læs hvordan Dansk Forfatterforening håndterer dine oplysninger her: https://danskforfatterforening.dk/vores-struktur/datapolitik/

DM i lyrik er arrangeret af Dansk Forfatterforening i samarbejde med Vallekilde Højskole.

160628 DFF_logo_sort hoej oploesning  vallekilde-logo

Konkurrencen er endvidere støttet af:

Autorkontoen

efond-logo

2004 - 2018 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte