Find oversætter

Besøg af manuskriptforfatter Marie Østerbye

Fyraftensarrangement

 

Hvor langt vil mennesker gå for at beskytte det, de elsker?

I den psykologiske thriller ‘Fred til lands’ møder vi en gruppe mennesker i et lokalsamfund, der har været ramt af en forbrydelse, uden straf. Ondskaben har slået rod. Og afmagten er i ledtog med frygten begyndt at sprede sig. Sammen beslutter de at tage kampen op og fordrive ondskaben for at få det gode liv tilbage. Men når man begynder at lege Gud, er der fare for, at man bliver til Djævlen.

’Fred til lands’ udspiller sig i en dansk provinsby, der på overfladen tager sig ud som de fleste andre små byer. Der er skolen, biblioteket, lægehuset, Ballings kyllingefarm og bodegaen Syveren. Men byen har også Mike. En ung mand, som terroriserer byen – først i det skjulte, men efterhånden mere åbenlyst i sin grænseløse adfærd, blottet for moral. Mike har tilsyneladende dræbt en uskyldig dreng og sluppet afsted med det. Indtil seriens første afsnit, hvor en gruppe indbyggere mødes. De lever meget forskellige liv i byen, men har én ting til fælles: Mike er ved at ødelægge deres tilværelse. Og de beslutter at forsøge at gennemføre det perfekte mord, der kan fordrive ondskaben og føre dem tilbage til en bedre tid.

‘Fred til Lands’ er en serie om, hvad der sker, når mennesket lader sine allermest primitive og stærke drifter tage over – hævn, had og vrede. Samtidig er det en fortælling om kærlighed: Om hvor langt vi er villige til at gå for at beskytte dem, vi elsker.

‘Fred til lands’ er skrevet og skabt af Christian Torpe og Marie Østerbye, som blandt andet stod bag tv-serierne ’Rita’ og ’Hjørdis’ og den amerikanske Stephen King-filmatisering ’The Mist’. Marie Østerbye har desuden skrevet på serier som Netflix’s ‘The Rain’, ‘Bedre Skilt end Aldrig’ og DRs kommende dramaserie ‘Når støvet har lagt sig’.

Tilmelding senest den 8. oktober til Anne Hjelmsøe på Anne@jpm.dk

 

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2019 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte