Forfattertræf på Askov højskole

I år har den skønlitterære styrelse besluttet at holde det årlige”Ud-af-huset-møde” på Askov Højskole i håbet om at samle jer, som bor i det midt-, syd- og sønderjyske.

Arrangementet er fortrinsvis for skønlitterære forfattere, men medlemmer fra andre faggrupper er også velkomne.

Foreløbigt programforslag:

13:00-15:00: Velkomst efterfulgt af gensidig orientering og debat om aktuelle faglige (meget gerne også med afsæt hvad der rører sig i jeres område) f.eks.: Folkebibliotekernes fremtidige rolle, e-bøger, forfatterøkonomi, kunstfonden, kursusaktiviteter, samt ikke mindst hvem-er-hvem i S-styrelsen, og hvilke ideer og pejlemærker vi har for aktiviteterne frem mod næste generalforsamling i 2021.

15:00-15:30: Kaffe og tepause

15:30-18:00: Debat og idéudveksling om aktuelle litterære og/eller skrivemæssige emner, evt. suppleret med kortere oplæsninger af passager fra egne eller andres værker.

18:00-21:00: Aftensmad efterfulgt af fælles hygge og samvær

Din deltagelse er naturligvis gratis, og du er meget velkommen til at komme med forslag til indhold og emner. Vi vil også gerne have et overblik over, hvor mange af jer, som kunne tænke sig at deltage. Send derfor dine svar senest tirsdag den 1. oktober 2020 til Frode Z. Olsen (frode.z.olsen@mail.dk). Vi går så videre med planlægningen og får reserveret mødelokale. Vi satser på at sende jer alle endeligt program først i oktober, hvor vi så gerne vil have bindende tilmeldinger.

Bedste hilsener med ønsket om en god sommer fra os alle i S-styrelsen

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2020 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte