Lizette Nielsen

Sidst opdateret: 30. oktober 2017
Lizette Nielsen

Jeg er vokset op i Taarbæk, dengang et lille fiskerleje nord for København. Skrev i 1970erne nogle artikler om det brogede liv her under og efter 2. verdenskrig. Uddannet kontorist og arbejdede senere på sagførerkontor. Efter at have være "hjemmegående" med Mand, tre døtre i 6 år sygehjælper på Rigshospitalet og derefter plejer på Montebello Stolpegård. Ind imellem skrevet småartikler + en artikkel i Skalk i 1983, hvis indhold senere førte til nedennævnte bog. Forrige år blev jeg opfordret til at holde nogle foredrag omkring handlingen, hvilket atter førte til Karen Kristensen "Arvids" forlag tilbød at udgive den. Jeg fortsætter foredragene i kommende sæson nu udvidet med et U:S:B: stik indeholdende 18 billeder stammende fra gamle franske kobberstik. Har talt med Hanne Bistrup, og altalt med hende , at jeg holder foredraget i seniorgruppen den 23. jan. 2013 I 2014 blev jeg bestyrelsesmedlem i forfatterforeningens Seniorgruppe. Det er jeg meget glad for. Under titlen ”Afbrydelser” har 21 af medlemmerne givet hver sit bidrag til Antologien, som udkommer her i foråret 2015. Det bliver spændende at læse, hvad de andre har skrevet. Derudover udkommer min egen bog ”Sårbare sjæle” som har været på vej et stykke tid.

Adresse: 3520 Farum Land: Danmark Tlf: 44953717 Mobil: 23260578 E-mail: Klik for at se e-mail

Seniorgruppen

Sårbare sjæle

På psykiatrisk afdeling F.37 er de i fuld gang med at indøve en menuet , som patienter og personale sammen skal opføre til afdelingens jubilæum i september. Sideløbende oplever nogle kvinder, at tilværelsen ikke altid former sig præcis, som man kunne ønske sig. Det gælder den ellers så livsglade Tanja, og især den knap trediveårige Malene der, i sine maniske perioder, forstår at sno alle om sin lillefinger, men også Beate den omsorgsfulde sygeplejerske, som ikke formår at skille arbejde og privatliv, plus ude fra kommende Susanne, der via en dødsannonce i sin morgenavis, væves ind i afdelingens flimrende miljø, som også indirekte påvirker de involverede mænd.

Bogforsidens illustrator: Tine Wichmann