Anne Zenon

Sidst opdateret: 1. september 2019
Anne Zenon

Foråret 2019 udgav jeg digtromanen "Ikke noget at tale om" hos Forlaget Brændpunkt.

Nyskilte Kathrine i midten af 30´erne pendler mellem moderskab og pludselig opstået ungdom i 9/5-ordning. Efter skilsmissen befinder hun sig et fremmed sted i sit liv, hvor musik og sex konkurrerer med madpakker og sengetider. Kathrine indleder et lidenskabeligt forhold til en sanger. Hun kaster sig hovedkulds ind i forholdet og mister sig selv.

Kathrine er primærfamiliens mønsterbryder og eneste akademiker i arbejderfamilien, men hun er ikke trådt ud af mønsteret med at lade sig styre af en mand. Dette mønster gælder ikke mindst i forhold til hendes far, og et personligt opgør er uundgåeligt.

Bogen er min debut.

Til daglig arbejder jeg som kommunikationsrådgiver og var tidligere ejer af Novelleforlaget.

Adresse: 1620 Kbh. V. Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, Lyrikere