Anne Zenon

Sidst opdateret: 24. november 2021
Anne Zenon

Beskrivelse:

Forfatter til digtromanerne "Der er nogen der siger" (2021) og "Ikke noget at tale om" (2019). Begge udgivet på Forlaget Brændpunkt. 2021 udgav jeg børnebogen "Rejsen efter en helt" sammen med min søn på 10 år (Forlaget Wadskjær).

Til daglig driver jeg firmaet HistorieAgenten og har 20 år erfaring som kommunikationskonsulent. Jeg har tidligere arbejdet som billedkunstner og har startet og drevet det daværende "Novelleforlaget".

Jeg er medlem af den skønlitterære styrelsen i Dansk Forfatterforening.

Kontaktoplysninger:

Adresse: 1620 København V Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Lyrikere, De skønlitterære

Online Referencer:

Flere referencer:

Læs anmeldelse på Skriv for livet

Anne Zenon: Ikke noget at tale om

Læs anmeldelse på Sidses Bogreol

 

“Ikke noget at tale om” af Anne Zenon

Artikel i Vesterbro Bladet
https://www.northmedia.dk/wp-content/uploads/2019/10/LOKALE-FEATURES-VESTERBRO-BLADET-Bare-noget-at-digte-om-2019-05-28.pdf

Se flere anmeldelser på min hjemmeside

Omtale

Video om bogen

https://www.alt.dk/boern/om-at-vaere-single-og-mor

Besøg mig på: