Lotte Lykke Frederiksen

Sidst opdateret: 29. oktober 2018
Lotte Lykke Frederiksen

Beskrivelse:

Jeg er forfatter og psykolog. Jeg havde min skønlitterære debut 8. juni 2015 med den delvist selvbiografiske roman "Lissom regn", der følger jeg-fortælleren fra tremmesengen, hvor hun endnu ikke er et jeg. Siden hører man hendes grove råb i skolegården, oplever hendes forsøg på at skabe varige venskaber. Fortælleformen veksler mellem scener med direkte tale og associationer til drømme, sanser og begivenheder udtrykt som jegfortællerens bevidsthedsstrøm. Hovedpersonen er til simultant erkendende som både barn og voksen. Romanens associative sprog er baggrunden for titlen.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Havstokken 16, 7600 Struer
Venø
Land: Danmark Mobil: 28730646 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 29709142

Online Referencer:

Besøg mig på: