Ole Rosenstand Svidt

Sidst opdateret: 9. februar 2017
Ole Rosenstand Svidt

Beskrivelse:

Jeg er født i 1974 i Grenaa og er opvokset i byen. I 1994 flyttede jeg til Aarhus, hvor jeg har været bosat lige siden. Jeg har skrevet fiktion, siden jeg var barn, dog med vekslende intensitet. I 2007 debuterede jeg med en kortprosatekst i tidsskriftet Kulturo, og i 2011 sprang jeg så ud som romanforfatter. Jeg er uddannet cand. mag. i Æstetik & Kultur og litteraturhistorie og arbejder til daglig som webredaktør på musikmagasinet GAFFA. Blandt mine litterære inspirationskilder kan nævnes Paul Auster, Bret Easton Ellis, Tom Kristensen, Erlend Loe, Svend Åge Madsen, Robert Musil og Hans Scherfig.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Frederiks Alle 132, 3., 8000 Aarhus C Land: Danmark Tlf: 30333781 Mobil: 30333781 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Udgivelser

Flere udgivelser

Seneste udgivelse: Det bliver et nej tak herfra
Forlag: Byens Forlag
Udgivelsesår: 2016